Privatperson

Detta kan du göra för att minska din stress!

Undvik utbrändhet! Det första steget att minska din stress och undvika utbrändhet är faktiskt att erkänna att du är stressad.

Detta kan vara svårt! Nästa steg är att be om hjälp, hjälp till att få konkreta verktyg för att lära sig att hantera framtida stressade situiationer.

Vila och avkoppling är superviktigt i ett återhämtningsförlopp vid utbrändhet, men det hjälper inte i längden om du hoppar direkt tillbaka in i stresshelvetet igen. Du måste lära dig att hantera stress, prioritera dig själv och det som finns runtomkring dig. Det gör du med konkreta verktyg som du får av Less-Stress i programmet ”Stressfri på 12 veckor”

Vad kan du få hjälp med?

Du kan få hjälp med att leva det liv du önskar, ett liv utan stress och ett liv i balans. Du är värd det. Du kan läsa mer om varför här.
 

Stressfri på 12 veckor

Programmet stressfri på 12 veckor vänder sig till alla som känner någon form av stress eller är sjukskriven med stress eller utmattningsyndrom. Skulle det inte vara fantastisk att bli stressfri på bara 12 veckor.

 

Coaching

Stress coachning är en coachande och rådgivande samtalsform och en mycket välbeprövad metod för att hjälpa stressade till att bli fria från stress och återfå den fysiska och mentala energin. Få tillbaka balansen i vardagen båda på jobbet och privat.

 

Garanti

Jag garanterar dig att du kommer att bli av med din stress, skulla dette mot förmodan inte ske kommer du att få alla dina pengar tillbaka.

”Idag känner jag mig stark, lugn, trygg. Jag känner igen mig själv, den del av mig som var helt borta under lång tid!”

Innan jag började här var jag inte ens en halv människa, Jag var inne i ett ekorrhjul där jag hade slutat känna, tycka, tänka, koncentrera mig eller känna glädje.
Efter en snabb kartläggning av mina behov, plus nära och regelbunden kontakt med Dorthe som var på och uppmuntrade. fick jag verktyg som snabbt gav resultat.

Jag har hittat tillbaka till mig själv, lärt mig prioritera!, Jag har lärt mig värdefulla rutiner som påverkar mig dagligen ”utan att stjäla tid”. Jag är gladare, piggare, öppnare och sover gott (utan att vakna mitt i natten!) Jag har blivit en hel människa!

 

Karin Rottner 

Vad är din hälsa värd?