Om Less-Stress

Vad vi gör!

Vi jobbar med stresshantering i Ängelholm, Helsingborg och övriga Nordväst Skåne.. Vi ser till att du minskar stressnivåerna på ett smidigt, effektivt och proaktivt sätt. Vi jobbar med fysisk avstressning, mental avstressning, du lär dig att känna igen symptom, tränar dig i positivt tänkande, mindset, kbt, hur du hanterar stressade situationer i framtiden och mycket mer. Du förändrar ditt liv, från stressigt till ett liv i balans med glädje och överskott.

Hur vi gör det!

Vi gör det tillsammans du och jag, jag kommer att guide, coacha och stötta dig genom 12 veckor till ett liv i balans. Våra sessions kan vara face to face, via Skype, per telefon/messenger, Du väljer vad som känns bäst för dig.

Är stress farligt?

Både ja och nej. Tricket är att balansera, att inte låta stressen tar över. Att göra om och göra rätt när man tippat över på fel sida, eller helst innan, och att få verktyg som lär en att inte hamna där igen. Du kan läsa mer här >>

”It is what it is, Let it go´”

Effektivt 12-veckors program i stresshantering

Less-Stress grundades 2016 av mig, Dorthe Svolgaard, utbildad till ICF Certifierad Stress, Life & Business coach samt inom MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion).

Jag arbetar mot såväl företag som privatpersoner, med ett effektivt och intensivt 12-veckorsprogram, coaching, workshops och föreläsningar. Vi har kunder inom stresshantering i Ängelholm, Helsingborg, Höganäs mfl.

Jag arbetar proaktivt på en professionell nivå utifrån ett koncept utvecklat i Danmark som alltid sätter kunden i fokus.

Garanterat stressfri

Less-Stress tar avstamp utifrån var just du befinner dig just nu. Vi arbetar med dina specifika utmaningar och sätter upp målbilder utifrån dina drömmar.

  • Vill du vara mer närvarande?
  • Känna glädje i det lilla?
  • Vara stark och säker i din arbetssituation?

Oavsett vilka utmaningar du har, och vilka dina drömmar är så lägger jag upp en individuell plan tillsammans med dig och coachar och stöttar hela vägen.

Vi möts, pratar via Skype eller använder telefon. Du väljer det som känns bäst för dig. 12 veckor tar det. Sedan ska du vara stressfri – det garanterar jag.

Rätt verktyg för stresshantering

Stress kostar tid, pengar och relationer. Jag ger dig verktyg så att du kan ta kontroll över din tillvaro, få ork över till dig själv, din familj, vänner och intressen, jag hjälper dig att arbeta på ett positivt mindset och hjälper dig att bli kraftfull istället för kraftlös.

På samma sätt arbetar jag mot företagsledare och medarbetare med stressyndrom.

Och jo, jag förstår problematiken med stress. Jag har varit i samma situation. Men jag vet också att med rätt metoder finns hjälp att få.

Valet är ditt!  Varför inte välja ett stressfritt liv?

Garanti

Jag garanterar dig att du kommer att må bättre, annars kommer du att få pengarna tillbaka.

Garantin kräver att du följare alla sessions, gör uppgifterna och en insats själv. Läs mer här…

ICF

Jag är utbildad ICF Certifierad Stress, Life & Business Coach, jag jobbar efter ICF kärnkompetenser.

Det är en typ av kvalitetsstämpel som motsvarar industrins ISO-stämpel.

Friskvård

Du vet väl att hjälp till stresshantering är avdragsgillt som friskvård?.