Äntligen är den här!
En handbok som innehåller alla verktyg du behöver för att minska din stress.

OM BOKEN:

Det finns inga enkla lösningar eller en ”Quick fix” för att minska stress. Stress är ett tillstånd som måste tas på allvar. Det tar tid att hantera och övervinna svår stress, men med rättverktyg, självinsikt och förståelse från omgivningen kan du lyckas.
”Bli stressfri på 12 veckor” är en handbok som minskar din stress och lär dig att leva ett liv i balans. Boken ger dig konkreta verktyg och uppgifter att arbeta med dag för dag på ett beprövat och effektivt sätt.

 

OM FÖRFATTREN:

Dorthe arbetar som stresscoach och hjälper sina klienter att få ett mer harmoniskt liv. I sitt arbete saknade hon en bra handbok till sina klienter. Därför bestämde hon sig för att skriva en själv.

Sagt om boken:

”En lättläst bok, med tydliga och bra instruktioner. Älskar de små peppiga texterna som dyker upp lite här och var”

”En smakfull verktygslåda som tilltalar både med sitt utseende och med sina användbara tips och trix för att få bättre balans i vardagen”

”En bok som har lärt mig att prioritera rätt för att må bra”

I mitt arbete som stresscoach har jag saknat en bra handbok som lär ut det jag jobbar med, som innehåller verktyg för ett liv i balans. När jag inte hittade den boken, väcktes tanken att skriva den boken själv.

Sagt och gjort, nu är den boken här och jag hoppas att du med hjälp av den ska hitta balans i ditt liv för att må bättre och leva mer hållbart!

Alla har rätt att leva ett liv fritt från stress!

Hoppas du uppskattar boken!

Dorthe x