Föreläsning

Boka en föreläsning.

Vill ni veta mer om allt från effektiva tekniker och metoder, till hur man minskar stress, obalans och dålig arbetsmiljö?

Vill ni ha inspiration och konkreta verktyg, som snabbt kan implementeras och skapa stor forändring i vardagen, från en av Sveriges dyktigast specialister inom stresshantering?

Jag garanterar att föreläsningen sätter igång värdefulla förändringar, och att ni går hem med konkreta verktyg som har effekt. Bara ring 076 017 24 25

 

Boka en föreläsning.

En föreläsning brukar oftast vara 1 till 2 timmar. Alla föreläsningar kan kopplas ihop med en halv eller heldags workshop, där det är möjligt att fördjupa sig i ett specifikt ämne. När ni bokar en föreläsning, tar vi ett telefonmöte om vem ni är, vad ni vill ha för typ av föreläsning, om den utmaning ni eventuellt står framför, och vad ni vill få ut av föreläsningen.

Utifrån vårt samtal gör jag ett program som passar er specifika önskan, ni kommer att få en bekräftelse med allt vi har kommit överens om såsom tid, plats, antal, pris mm.

På föreläsningsdagen kommer jag 30 minuter innan och stannar gärna kvar 30 minuter efter om detta önskas. På det sättet har alla möjlighet att i lugn och ro komma och ställa frågor.

Exempel på föreläsningämnen:

  • Säg nej till stress och ja till glädje och energi
  • Vad stress är och inte är, ett liv i balans
  • Kollegor eller närstående till en stressad! Så här hjälpar du bäst
  • Business in Balance – Skapa rätt fokus och lär dig att prioritera rätt
  • Now or never! Lev det liv du önskar, ett liv i balans

 

Vem riktar sig föreläsningarna till?

Jag håller föreläsningar för såväl små grupper på 10 personer som stora grupper. Föreläsningarna riktar sig till arbetsplatser, föreningar och grupper, som vill ha verktyg till att förebygga stress och säkerställer balans og arbetsglädje.

 

Ring mig på 076 017 2425

”En bra föreläsning som dyker upp i mitt huvud i min egen vardag

 

På Dorthes föreläsning fick jag flera nya insikter om vad som startar stressen hos mig och vilka verktyg jag kan använda för att lära mig hantera stressen på ett bra sätt.

En bra föreläsning som dyker upp i mitt huvud i min egen vardag.

Eva Hemström, Vis Kommunikation