Varför?

Varför använda det?

För att du förtjänar det – eller bara varför inte! Vad koster det dig att vara stressad, trött, eller utbränd? Jag menar inte bara i pengar utan också på det personliga planet, har du energi över till gästerna på helgen, somnar du på soffan varje kväll, blir de små grejorna plötsligt stora saker, har du inget över till familjen eller dig själv?

Kanske du till och med har fått fysiska smärtor tex. ont i armen, axlen eller någon helt annanstans som du inte kan hitta en förklaring till.

Förtjänar du att må såhär?

Nej, det gör du inte, och du drabbas inte bara på ett personliga plan om du är eller blir sjukskriven. Det kommer att kännas rejält i plånboken också. Du förtjänar att leva ett liv i balans med glädje och närvaro.

 

Därför ska du använda det! 

Hur mycket är din hälso värd? eller hur mycket får din ohälsa kosta dig? En sjukskrivning på grund av stress ligger ofta på i genomsnitt 23 veckor, och en utbrändthet kan ta hur lång tid som helst om du inte får rätt hjälp. Hjälpen finns, vill du må bättre med garanterat resultat inom 12 veckor, då är det bara att ta första steget till ett liv i balans och utan stress.

Ring redan nu på 076 017 24 25 så är du ett steg närmare till ett stressfritt liv