Referenser

Företagare

"Det är en stor vinst både på det professionella planet, men också på det mänskliga att jobba tillsammans med Dorthe"

 

Detta har varit framgångsrikt och en succé för Huscompagniet AB, som har fått vår anställda tillbaka och förstärkts med personliga verktyg för att klara sitt arbetsliv.

Vi vill helt säkert dra nytta av Dorthes expertis vid andra tillfälle om en liknande situation skulle uppstå, och vill utan tvekan rekommendera andra företag att dra nytta av denna expertis.

Det har var en stor vinst både på det professionella plan, men också på det mänskliga.

 

Morten Voravong, Regionsdirektör Huscompagniet AB

www.huscompagniet.se

"Vi övertygade om att vi har undvikit långtidssjukskrivningar"

JUMO ABs strategiska mål inom personalfrågor är att ha friska medarbetare. Vi har bland annat infört massage och yoga på arbetstid. Samtidigt träffade jag Dorthe, och blev nyfiken på konceptet hon erbjöd ang. stresshantering. Jag visste att flera anställda upplever vardagen stressande så vi bestämde oss för ett introduktionsmöte. Dorthe erbjöd alla deltagare en kostnadsfri stresskontroll. Där har hon genast fångat upp de personer som behövde professionell hjälp. Hjälpen bestod inte endast på jobbrelaterade plan utan även på den privata. Då vi i tid har upptäckt och fått hjälp av Dorthe så är vi övertygade om att vi har undvikit långtidssjukskrivningar för flera våra anställda.

Mattias Jönsson   Country manager

JUMO Mät- och Reglerteknik AB

www.jumo.se

"Dorthe har gjort ett fantastiskt jobb, och har väldigt bra och konkreta verktyg att jobba strukturerat efter"

 

”Vi tog in Dorthe på Less Stress gällande ett individärende där vi själva saknade den kompetens och de verktyg som krävdes för att hjälpa individen. Dorthe har gjort ett fantastiskt jobb, och har väldigt bra och konkreta verktyg att jobba strukturerat efter – och som ger goda resultat. Hon har dessutom förmågan att balansera empati och kravställande gentemot individen, vilket krävs för att få till en förändring.

Med både värme, humor och tydlighet driver hon arbetet framåt, och coachar sina klienter till att göra rätt val och fokusera på rätt saker. Dorthe har ett genuint intresse för att hjälpa människor till ett mindre stressat liv, och hon besitter en oerhörd kompetens i ämnet. Jag kan varmt rekommendera Dorthe, och jag kommer absolut att kontakta henne igen vid liknande ärenden.”

 

Maria Danell, HR Manager

"En bra föreläsning som dyker upp i mitt huvud i min egen vardag"

På Dorthes föreläsning fick jag flera nya insikter om vad som startar stressen hos mig och vilka verktyg jag kan använda för att lära mig hantera stressen på ett bra sätt.

En bra föreläsning som dyker upp i mitt huvud i min egen vardag.

Eva Hemström, Vis Kommunikation

www.viskommunikation.se

Privatpersoner

Jag har fått lära känna min kropps signaler!

Under programmet har jag lärt mig verktygen för att kunna leva enligt min livsmission i en så stressfri vardag som möjligt! Jag har fått lära känna min kropps signaler och prova nya vägar för att uppnå mina förväntade mål. Programmet har uppfyllt samtliga mina förväntningar och jag känner en otrolig tacksamhet och glädje för att jag fick denna chans! Catarina Eliasson

 

Dorthes förmåga är att skapa en överblick och inre frid!

Dorthe har en naturlig tillgång till ämnen som kan vara svåra att prata om!” Utgångspunkten behöver inte vara stress, utan kan också var oro, ett problem eller kanske en brist på översikt av vardagen. Dorthes förmåga är att skapa en överblick och inre frid i en kärleksfull och omtänksam miljö

 

Jannie Stibolt Holmgaard

Idag mår jag betydligt bättre, är lugnare, har ingen huvudvärk och är inte irriterad på allt längre".

Jag har lärt att kontrollera min stress och har börjat tro på mig själv. Det är inte farligt att be om hjälp. Jag planerar min dag, prioritera saker som skall göras både på jobb och i hemmet, jag kan be om hjälp. Det som var särskild bra var att få kontroll på min stress och veta vad jag kan göra för att slippa stressen, lära känna mig själv och tro på mig själv. Verktyget ”Släpp det” är underbart, och att prioritera mig själv i första hand. Jag kan släppa saker som stressar mig och jag sover bättre. Har börjat tänka mer på mig själv. Jag är supernöjd med din hjälp och dina underbara samtal som vi haft, och jag vill absolut rekommendera programmet och Dorthe till andra. Anette Olsson